315332 |

| AKBANK Kart Ücreti İle Memnuniyet Politikasına Uymuyor
yurisman
[19 Haziran 2008, 09:00]
• Müşteri, daima en iyisini hak eden temel varlık nedenimizdir.
• Şeffaflık, tüm erişim kanallarımız size açıktır.
• Hız talep, beklenti ve sorunlarınız için zamanla yarışırız.
• Objektiflik talep, beklenti ve sorunlarınızı adil ve tarafsız değerlendiririz.
• Ücret talep, beklenti ve sorunlarınızı değerlendirirken herhangi bir ücret almayız.
• Gizlilik kişisel bilgilerinizi gizli tutarız.
• Müşteri odaklı yaklaşım etkin, gerçekçi ve uygulanabilir çözümler sunarız.
• Güvenilirlik açık, anlaşılır ve doğru bilgiler veririz.
• Yaratıcılık talep, beklenti ve sorunlarınızıiyileştirme için fırsat olarak değerlendiririz.
• Deneyim talep, beklenti ve sorunlarınızı uzman ekibimizle değerlendiririz.
• Uygunluk kanunlara ve yasal zorunluluklara titizlikle uyarız.
• Memnuniyet yaptığımız işin amacıdır.
Yukarıdaki müşteri memnuniyet politikanızı hatırlatarak tekrar aynı eleştiriyi yazıyorum.
Kredi kartı ücretinin yasallığından bahsediyorsunuz. Bankanızla yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum Ek kartım da var.. Her sene kart ücreti alıyorsunuz. Yaklaşık bu da 55 YTL civarında. Bu da 10 yılda 550 YTL yapar. Axess'in avantajlarını bu şekilde geri alıyorsunuz gibi geliyor.
Bilmem yanılıyor muyum. Bu yüzden tüm kredi kartlarımı iptal müracaatında bulundum. Baştan kabul edildi. Sonra genel merkezden arandım. Bana kredi kartı ücretini iade edilebileceğiniz, hatta 25 YTL çip para yükleneceği söylenmişti fakat kredi kartı ücretimin iadesi hiçbir şekilde olmadı.
Ben de zaten 25 YTL çip parayı dahi kullanmadım. Bu yüzden üzülerek yeniden kredi kartımın iptali için baş vuracağım. Sizce hoş bir durum mu bu? ^^ |