ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Israrla Sanal Pos Kullanımını Açmıyor fenomenhaa  [31 Mayıs 2008, 09:00]
Antalya Akbank Çallı şubesi ile çalışmakta olan bir şirketiz. Arena Bilgisayar ile sanal ve fiziksel pos sözleşmesi yapmamak için 1 yıldan fazla bir zaman önce başvuru yaptık. Fiziksel pos cihazımız açıldı ancak sanal pos cihazımız halen açılmadı.

Problemimizi çözmek için ilgili tüm yetkilileri aradık ancak hiçbir sonuç alamadık. Sanal pos cihazımız olmadığı için fiziksel pos'dan çekim yapmak zorunda kaldığımız anda da fiziksel pos hesaplarından her 3 ayda bir çekilen (her şube bu ücreti almıyor) düşük ciro ücreti(47YTL) kesintisi yapıldı.

Öncelikle şubenin eksikliğinden kaynaklanan bu mağduriyetimizin üzerine bir de alınma zorunluluğu olmayan, tamamen şubenin insiyatifine bağlı olan düşük ciro ücretinin sürekli olarak kesilmesinin etik olduğunu düşünmüyoruz.^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
01.06.2008

Sayın Selçuk Alkan' ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş