ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Aldığı Hesap İşletim Ücretinin İadesini İstiyorum! tuana00  [15 Temmuz 2008, 09:00]
Öncelikle yaptığım araştırmada bankaların bu meblağları alma hakları olduğunu ama sözleşmelerde bunu ibraz etmeleri gerektiğini biliyorum. Bulunduğum kaymakamlık tüketici hakları hakem heyetine dilekçe ile başvurduğumda çekilen meblağın da çıktısını alıp dosyaya koyup ilettiğimde çekilen meblağın iadesinin yapılacağı kanaatindeyim.

Çünkü hesapta para olduğunda bu tutar çekiliyor, hesapta yıllarca işlem olmayınca bu tutar banka tarafından peşine düşülüp alınmıyor. Bu da gösteriyor ki işlem yapandan alınan tutarsızca bir işlem oluyor. Akbank gibi köklü bir banka bu işlemi bir an önce son vermeli. Ve bu tutar 6 ayda 30 YTL nerede ise bir yıllık kart bedeli haksız olarak çekiliyor.

Ben de 5 yıldan fazla müşteri olduğuma göre yapılan sözleşmede bu tutar yazmadığına göre çekilen meblağın iadesini istiyorum. Yoksa tüketici hakem heyetleri böyle bir şikâyetimde karar alırsa birçok dava daha açılacağını sanıyorum. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
15.07.2008

Sayın Ahmet Fatih Gök'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş