ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kart Gönderilerini Ağırdan Alıyor milke80  [15 Temmuz 2008, 09:00]
Akbank Güngören şubesinin yanlış şifre nedeni ile almış olduğu ve kendi şubenize gönderilecek diye ilettiği kredi kartımın hesabımın bağlı bulunduğu şubeye ulaşmamış olması nedeni ile, kartla ilgili bilgi almak amacı ile 10.07.2008 tarihinde Akbank'ın 444 25 25 numaralı müşteri hizmetleri hattını aradım.

Yeni kart talebinde bulundum. Bir markanın kampanyası dahilinde kredi kartına acil ihtiyacım olduğunu belirttim. Müşteri hizmetleri yetkilisi o an için yeni kartın basımı için talimat verdiğini, kredi kartının birkaç gün içinde kuryeye verileceğini söyledi.

Bilgi almak için bugün (14.07.2008 ) tekrar aradığımda kartın henüz kuryeye verilmediğini öğrendim. Kartın bana gerçekten acil gerektiğini, bana belli bir şey söylenmezse ve talebim ile acil ilgilenilmezse, almak üzere ayırttığım ürünü alamayacağımı ve mağaza yetkililerine karşı mahcup olacağımı söyleyerek kartın ne zaman kuryeye verileceğini öğrenmek istedim.

Müşteri hizmetleri yetkilisi ısrarla bu hafta içi tekrar aradığımda kartın kuryeye verilip verilmediğini öğrenebileceğimi söyledi. Ben kendisine durumumun acil olduğunu, konu ile ilgili başka nasıl bir yardım veya bilgi alacağımı sordukça kendisi bana bu hafta içi aradığımda bilgi alabileceğimi söyleyip, bir yönlendirmede veya yardımda bulunmadı. Şikayetim var!^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
15.07.2008

Sayın Melike Demir'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş