ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

320719

AKBANK'ın Sözleriyle Uyguladıkları Arasındaki Tezat Mı Var? gizliemre008  [01 Temmuz 2008, 09:00]
Kızım adına Akbank'ın bir şubesinde hesap açtırdım.1-2 yıl hesap işletim ücreti alınmazken, 2007 yılında 1 ve 2. Dönemlerde hesabından hesap işletim ücreti kesildi. İtirazlarımız sonuç vermedi. Her iki dönemde de ilgili banka şubesine yazılı, daha sonra da Akbank genel müdürlüğüne yazılı itirazlarına cevap bile verilmedi.

Şimdi 2008 yılı 1. Dönemi olarak, yine kesinti yapıldı. Oysa Akbank internet sayfasında, 2 fatura ödeme emri varsa, hesap işletim ücreti alınmaz diye halen bilgi yayımlanmaktadır. Akbank için deniz içinde bir damla olabilir, ama asgari ücrete talim eden kişi için maaşının 1/9'u gibi bir meblağ oluyor.

Yazılı cevap alabilsem, onu ibraz ederek tüketici hakkını koruyanlarla görüşeceğim. Ama ne yazık ki olumlu ya da olumsuz bir cevap verilmeye bile tenezzül edilmiyor. İnternet sitelerinde de şikayet için yazılacak bir sayfa yok. İnşallah cevap alabilirim.&

Arkadaşına Gönder

Akbank
01.07.2008

Sayın Mehmet Armağan'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş