ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

320414

AKBANK Belirtmediği Halde Chip Paralarımı Sildi! emrahtaurus  [01 Temmuz 2008, 09:00]
Şikayetim sürekli olarak benzer sıkıntılar yaşadığım Akbank kredi kartı ile ilgili. Geçen ay kartın düzenlediği ''bahar kampanyasından'' faydalanmak için koşulları yerine getirdim ve sonrasında da teyit için telefon bankacılığını arayarak onay aldım.

Kazanmış olduğum bu chip paraların kullanımının son günü olup olmadığını da araştırarak son günü olmadığını, hem kartın resmi web sitesindeki kampanya koşullarını inceleyerek hem de kampanya ile ilgili haberler yapan internet sitelerinden bilgi alarak anladım. Ancak ekstremde görünen kazanmış olduğum chip paralar dun itibari ile kullanmak istediğimde görevlinin chip paranız yok dönütü ile tek kelime ile şoka uğramış oldum.

Sorum açık, kısa ve bir o kadar da net; hiçbir yer ve kampanyanın koşul ve şartları ile ilgili bir yerde böyle bir ibare yokken yaklaşık 20 gün kullanmadığım için bu 25 YTL değerindeki kampanya chip param silinmiş?
Bu konuda bankadan ziyadesiyle şikayetçi olduğumu belirterek acilen cevap verilmesini beklemekteyim. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
01.07.2008

Sayın Emrah Açıkgöz'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş