ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

320121

AKBANK Çatı Hesabını Yeniledik Diyerek Likit Fonlarımızı Bozuyor! buffalo  [30 Haziran 2008, 10:42]
Daha önce hesabınızdaki paranın tamamı ile likit fon alabiliyorken şimdi hesabınızda 250 YTL tutmanız şart koşuluyor. Diyelim hesabınızda 250 YTL nakit para ve 5.000 YTL likit fonunuz var ve ATM'den 50 YTL çekeceksiniz. Çok kolay; 250 vardı, 50 çektim 200 kaldı sanıyorsunuz değil mi? Ama öyle olmuyor. Banka tutup 50 YTL'lik fonu bozarak size ödeme yapıyor. İşlem sonrası bakiyeniz şöyle şekilleniyor; 250 YTL nakit para ve 4.950 YTL likit fon.

Milyonlarca müşterisi olan bir bankanın bu yolla küçük yatırımcının ne kadar parasını fon dışında tuttuğunu düşünün. Kendilerine şikâyetimi ilettiğimde "ürünlerimizde her türlü değişiklik yapma hakkımız vardır" diye bir yanıt aldım. Ben çatı hesabımı normal vadesiz hesaba çevirdim. Size de böyle yapmanızı öneriyorum.

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Akbank
30.06.2008

Sayın Ömer Faruk Derindağ'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş