ŞikayetVar

Sonraki >>

Akbank

319643

AKBANK Eski Müşterilerine Ayrımcılık Yapıyor mderely  [28 Haziran 2008, 09:00]
Bir Akbank müşterisiyim. Maalesef demekten artık kendimi alamıyorum. Bu banka uygulamaları ile insanı kendinden soğutuyor ve daha önemlisi saf yerine koyuyor. Yeni bir kampanya başlatmışlar. Kredi kartı üzerinden otomatik ödeme talimatı verin, 25 YTL Bonus puan kazanın diye. İşin saçma tarafı bu işlemi söyledikleri tarihten önce yapanlara, yani aktif kullanıcılarına bu imkandan yararlanmalarına izin vermemeleri.

Daha da kötüsü, aktif kullanıcılar kampanyadan yararlanamasınlar diye, talimatlarını iptal ettirerek yeniden başvursalar bile yine kabul etmeyeceklermiş. Bir banka yeni müşterilerine imkan sağlayayım derken, eski müşterilerini hiç önemsemiyor.

Kendilerine, yeni müşteri kazanmak uğruna eski müşterilerini kaybetmeyi göze aldıklarından dolayı bir ceza kesmeyi ve bundan sonra banka ile olan işlemlerimi azaltacağımı söylüyorum.&

Arkadaşına Gönder

Akbank
30.06.2008

Sayın Sami Murat Dereli'ye ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş