ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kredi Kartı Yıllık Kullanım Ücreti İadesini Yapmadı! Baystress  [26 Haziran 2008, 09:00]
Sahip olduğum Axess kredi kartına 2008 yılı Mart ayında yıllık kullanım bedeli adı altında 35 YTL'lik bir kullanım ücreti yansıtıldı. Bu ücret için müşteri hizmetlerine iptal için şikayette bulundum. cep telefonuma gelen mesajla "bankacılık düzenleme yasaları" öne sürülerek şikayetimin kabul edilmediği bildirildi.

Bunun üzerine kartın tüm borcunu ödeyip kartımı kullanıma kapattırdım ve kredi kartını da kırdım. Bu kapatma olayından birkaç gün sonra Akbank genel müdürlüğünden bir bayan beni arayarak kapatma sebebini sordu. Kendisine yukarıda anlattığım olayları ayrıntısı ile anlattım ve kapatma sebebimin yıllık kart kullanım bedelini ödemek istemeyişim olduğunu açıkça belirttim.

Bunun üzerine beni genel müdürlükten aradığını söyleyen bayan benden kesilen 35 YTL'lik kart kullanım bedelinin iade edileceğini ve kırmış olduğum kartın yerine yeni kart gönderileceğini ve yeni kart için de herhangi bir ücret talep etmeyeceklerini söyledi. Bu koşullar altında ben de kendisinin teklifini kabul ettim ve bu şekilde talebimi telefonda işleme soktu.

Bir ay içinde çıkartılan yeni kart adresime teslim edildi, ama lakin geçen üç ay içinde iade edeceklerini taahhüt ettikleri 35 YTL'yi henüz hesabıma iade etmediler. Müşteri hizmetlerini tekrar bu konuda uyardım yaşananları anlattım ama Akbank tarafından hiçbir girişimde bulunulmadı.

Türkiye'nin saygın bankalarından ve Sabancı gibi köklü bir ailenin şirketi olan Akbank bana karşı vermiş olduğu sözü yerine getirmemiş müşterisine yalan söylemiştir. Bu olayı herkesin bilmesini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
26.06.2008

Sayın Murat Düğdü'ye ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş