ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'tan Fahiş Kart Bedeli cengızısık  [25 Haziran 2008, 09:00]
Yakın zaman önce Akbank'tan gelen görevlilerin ısrarlı tavırları üzerine Axess kredi kartı formu doldurma gafletinde bulundum. Kısa zaman sonra kartım elime Gold kart olarak ve aylık gelirimin 2.5 katı limitle elime ulaştı (benim böyle bir talebim olmamasına ve bilgilerimi tam ve doğru yazmama rağmen)

Kartım elime geçtikten 3-4 ay sonra 45.00 YTL yıllık üyelik bedeli adı altında borç geçildiğini gördüm ve sırf sicilimi kirletmemek adına bu rakamı ödemek durumunda kaldım.

Bankaların yıllık üyelik bedeli adı altında aldıkları bu rakamlar sundukları hizmetlere göre çok büyük rakamlar olup, daha makul rakamlara çekilmelidir. Bunun denetimi de yetkili mercilerce sıklıkla yapılmalıdır.

Bu sebeplerden dolayı yıllık üyelik bedeli adı altında alınan kart bedelinin kartıma alacak olarak geçilmesini talep ediyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
26.06.2008

Sayın Cengiz Işık'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş