ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AKBANK Öğrenci Hesabımdan Kesinti Yapıyor! esrakanak  [23 Haziran 2008, 09:00]
Akbank Bursa Altıparmak şubesinde açılan hesabıma ailem düzenli olarak para yatırmaktadır. Üniversite öğrencisiyim. 20 Haziran tarihi itibarıyla 30 YTL hesabımdan habersizce kesilmiştir. Daha önce de aynı kesintiler olmuştur. Öğrendiğim başka bankalar öğrenci olduğunu belgeleyenlerden kestikleri ücreti geri ödemekledirler.

Bugüne kadar Akbank tarafından kesilen ücretlerin hesabıma iade edilmesini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

24.06.2008

Sayın Esra Kanak'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş
Müşteri Şikayet Yönetimi

24.06.2008 esrakanak Akbank sitede ki şikayet mesajımın altına konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir şeklinde açıklama yazmıştır.Ancak bana Akbank ne mail yoluyla bilgi vermiş ne de telefonumdan ulaşıp herhangi bir bilgi vermemiştir sayın şikayetvar.com yetkilisi.

Lütfen yardımcı olur musunuz.Teşekkürler.

23.06.2008

Bilgilerinizi rica ederiz.