ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Haksız Yere Aldığı Hesap İşletim Ücreti! kougkoug  [19 Haziran 2008, 09:00]
Havale-EFT işlemlerim için kullandığım ve her seferde 2–2,5 YTL havale-EFT ücreti ödediğim kartımdan haberim olmaksızın 18.95 YTL çekilmiştir. Bankamatik kartını alırken herhangi bir ücret ödemeyeceğim söylendi ancak havale masrafı olarak kullandığım ve hep kenarda tuttuğum ücret çekildi.

Ben bu ücretin sadece kredi kartlarından çekildiğini sanıyordum. Ancak Akbank kendisiyle çalıştığımız için bize para, puan vereceğine bizden söke söke para alıyor. Zaten yukarıda da bahsettiğim gibi her işlem için 2–2,5 YTL alıyor.

Bu yasal olmayan paranın hesabıma tekrar yatırılmasını istiyorum. Eğer ki yatırılmazsa bankacılık işlemlerimi diğer bankamla yapacağım ve Akbank ile bütün ilişkilerimi bitireceğim. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Akbank
19.06.2008

Sayın Yiğit Erkan'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş