ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Haksız Yere Aldığı Kredi Kartı Üyelik Ücreti! white angel  [13 Haziran 2008, 09:00]
Akbank kredi kartım için 45 Yeni Türk Lirası üyelik ücreti talep ediyor. Kredi kartı ücretleri kalkacak diye sevinirken sürekli zam geliyor. Ödesem de geri alabilir miyim? Geri ödeme yapıyorlar mı?%

Arkadaşına Gönder

18.06.2008

Sayın Selen Bilekli'ye ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş
Müşteri Şikayet Yönetimi

16.06.2008 white angel şikayetimi yayınladığınız için teşekkür ederim.ancak akbank sitede iddia ettiği gibi ne bana ulaştı ne de sorunumuz çözüldü.burada ciddiye alınacağımı düşünmüştüm.

13.06.2008

Bilgilerinizi rica ederiz.