ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK ATM'sinde Neden Güvenlik Kamerası Yok? 24haziran1972  [12 Haziran 2008, 09:00]
Akbank Ereğli şubesindeki ATM'den 27 Mayıs 2008 günü para çektik. Ancak bankamatikten işlem bitmeden dalgınlıkla ayrılınca bir şahıs halen açık olan menüden ek hesabımızdan 700 YTL çekmiş. Bankanın güvenlik önlemi olarak her işlemden sonra kartın alınmasına yönelik bir sesli uyarısı olsa iyi olur. Bazı bankalarda her işlemden sonra kartı verip şifreyle yeniden girilmesi gerekiyor. Uzun ama daha güvenli bir işlem.

Asıl soruna gelince; Karadeniz Ereğli'de tüm öğretmenler ve pek çok kişi buradan maaş alıyor. Buna rağmen bunca işlem yapan bir bankanın güvenlik kamerasının olmadığını yardım istemek için gittiğimizde öğrendik. Bankanın güvenirliliği bizim için sıfırlandı ne yazık ki.

Merak ettiğim şu bu kadar yaygın bir bankanın güvenlik kamerasının olmaması müşteri güvenliğini önemsenmemesi midir yoksa bir güvenlik kamerasını taktıramayacak kadar mali kriz yaşaması mıdır? Sorunun cevabını en az bizim kadar bu bankadan maaş alan tüm öğretmen arkadaşlar ve diğer müşteriler de merakla bekliyor.%

Arkadaşına Gönder

Akbank
12.06.2008

Sayın Derya Akgün'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş