ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Almadığım Ürünün Taksitlerini Ödetiyor dilekkabakci  [09 Haziran 2008, 09:00]
Akbank’ın müşterisiyim. Yaklaşık 5 ay önce, kardeşim www.Secgelsin.com adlı internet sitesinden, benim bilgim dahilinde Axess kredi kartım ile çatal kaşık bıçak takımı alarak, taksitli alışveriş yaptı. Uzun süre aldığımız ürünün elimize ulaşmasını beklerken, siteden ürünün stoklarında bulunmadığını öğrendik.

Bunun üzerine, siparişi iptal etmek istedim. Sitenin müşteri hizmetleri, hiçbir sorun çıkarmadan siparişi iptal etti. Geri ödeme işlemi için,Akbank'tan yetkili kişiye yönlendirdiler.Çok geçmeden Akbank'tan telefonla geri dönüş oldu. Müşteri hizmetlerinden bir kişi, geçen ay almış oldukları ilk taksit olan tutarı, gelecek ay ekstreme geri ödeme yapacaklarını söyledi.

Bir de konunun detaylı bilgisini Şikayetvar'a değil, bize fakslayın dediler.Onu da 2 defa yaptım.Fakat geri dönüş olmadı.Bir sonraki ay gelen ekstrede gördüm ki, geri ödeme yapılacağına, 2. Taksit de benden alınmıştı. Arada geçen 5 ayda, her ay taksit ödedim. Yani elime geçmeyen ürünün bedelini ödemek zorunda bırakılıyorum.

Gereğinin yapılmasını, 5 aydır ödemek zorunda bırakıldığım tutarın geri ödenmesini ve daha sonraki aylarında taksitlerinin iptalini rica ederim. &

Arkadaşına Gönder

Akbank
09.06.2008

Sayın Dilek Kabakcı'ya ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş