ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'taki Yanlış Otomatik Ödeme Talimatı! rasitbalikci  [07 Haziran 2008, 09:00]
Akbank'ta hesabım olmamasına rağmen birileri benim adıma Avea telefon hattım için otomatik ödeme talimatı vermiş görünüyor. Dört beş aydır bu otomatik ödemeyi iptal ettirmek istiyorum.

Akbank müşteri hizmetlerini aradım, mail attım beni şubeye yolladılar. Şubedeki yetkili böyle bir işlemi yapamayacağını dilekçe verirse kendilerinin müşteri hizmetlerine göndereceğini belirtti. Ben de dilekçe yazıp bıraktım bir ay geçmesine rağmen sonuç alamadım.

Tekrar müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Müşteri hizmetleri daha önce böyle bir talebim olmadığını, konunun araştırılıp en kısa zamanda bana geri dönüleceğini belirtti. Hala bekliyorum. Şimdi de bu sorunumu ŞikayetVar aracılığıyla çözmelerini umuyorum. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
09.06.2008

Sayın Halil Çil'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş