AKBANK'ın Memnuniyetsizlik Yaratan Kesintileri!
evrika
[06 Haziran 2008, 09:00]
Akbank'ın artık yıllık üyelik bedeli altındaki parayı almaması gerekiyor (eğer müşteri memnuniyetini istiyor ve müşteri kaybetmek istemiyorsa). Ve buna ilave olarak Akbank'ın internet sitesinden her yaptığım EFT'den 2 YTL para kesiliyor.
Müşteri temsilcisine üyelik ücretinin iptali için başvuru yaptım fakat ceptelefonuma gelen mesajda (yasal düzenlemelere göre kart ücreti itirazım olumlu değerlendirilmemiş) diye bir mesaj geldi. Bir tek Akbank'ta mı bu yasal düzenleme var anlayamıyorum.
Diğer bankalara yaptığım itiraz olumlu değerlendirildi, Akbank'ta bu neden iptal olmuyor bunu anlayamadım. Olumlu yanıt alamazsam Akbank'taki hesabımı da kapatmayı düşünüyorum.
Ayrıca tarafımdan bu sene için kesilen kart aidat bedelinin tarafıma geri ödenmesini rica ederim. Aksi takdirde duyarlı bir tüketici olduğumdan hakkım olan tüm hukuki işlemlere başvuracağımı bildirmek isterim. %
Sayın Evrim Yücel'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.
Saygılarımızla,
AKBANK T.A.Ş