ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kredi Kartı Üyelik Aidatının İptalini İstiyorum! SERKANBURCU3342  [06 Haziran 2008, 09:00]
Akbank kredi kartının sahibiyim. Yaklaşık olarak 4 yıldır bu kartı kullanmaktayım ve kredi kartıma düzenli olarak ödeme yapıyorum. 2008 Haziran ayında kredi kartı hesabıma 35 YTL'lik kredi kartı yıllık kart ücreti alındığını fark ettim.

Kanuni açıdan bu kart ücretini verme zorunluluğumun olmadığını sanıyorum. Olsa dahi diğer kullandığım bankaların tarafımdan kart ücreti talep etmediğinden dolayı tarafınızdan da kartıma yansıttığınız yıllık kart ücretinin iptalini arz ederim. Tarafımdan alınan kart ücretinin tekrar tarafıma ödenmemesi halinde de kredi kartımın iptal edilmesini istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Akbank
06.06.2008

Sayın Serkan Şengül'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş