ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Mağduriyetimi Gidersin cesur237  [04 Haziran 2008, 09:00]
Bilindiği üzere, son on gün içinde Ankara, İstanbul, ve Kocaeli'de faaliyet gösteren,Yaşasın Kızıldemir'in sahibi olduğu elektronik mağazaları, bir gün için hepsi kapandı.Arkasında onlarca mağdur insan bıraktı. Ben de onlardan biriyim. Firma yetkililerinden kimseyi bulamayınca, bende kartından 100 YTL’lik alışveriş yaptığım, söz konusu bankanın yetkilileriyle konuştum ve durumu izah ettim.

En azından kredi kartımdan çektiğim parayı, geri alabileceğimi düşünüyordum. Onlar ise bana söz konusu firmanın hesabına, paranın çoktan yattığını ve yapacakları bir şeyin olmadığını söylediler. Bense şuan teslim alamadığım ürünlerin taksitlerini ödemek zorundayım. İlgililerle temasa geçip, bana yardımcı olursanız çok sevinirim.&

Arkadaşına Gönder

04.06.2008 cesur237 Akbank tarafından gerekli açıklama yapıldı.Gereken başvuruyu merkez ofislerine yazılı olarak başvuracağım.umarım olumlu sonuçlanır ve en azından mağduriyetimin bir kısmı giderilir.çok teşekkürler şikayetvar.com

Akbank
04.06.2008

Sayın Cesur Şahin'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş