ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Tarafından Tanınan Düşük Artı Para Limiti! TURK005  [02 Haziran 2008, 09:00]
Akbank benim kurumumun Gölcük'te maaş ödemesini aldı. Ancak onca altyapı yetersizliği ile işi başaramadı. Kartı gelip şifresi olmayanlar mı ararsınız, şifresi gelip kartı gelmeyenler mi? Bazı hesaplar maaş olması gerekirken sıfır bakiye verdi. Benim gibi bazıları ise protokolde ve form doldururken gururla 1,5 maaş artı para denedikten sonra, pardon açmayı unutmuşuz dendi.

Bankaya web sayfasından ulaştım. Şikâyetiniz kaydedildi dendi. Aradan 4 gün geçti, ne arayan var ne soran. İşte Akbank'ın müşterisine verdiği değer. Benim müracaatım neticesi banka yetkilisi bir personeli tarafından genel müdürlük aranarak defi bela kabilinden benden çok daha az maaş alanlara tanınan artı para limitinden çok daha düşüğü bana tanındı.

Hâlbuki kredi kartı verirken Platinum kart verilmişti. Vip telefon hattını arayabilirsiniz deniyordu. Bu hattı da aradım. Bakalım ileride Akbank ile ne sorunlar yaşayacağız. %

Arkadaşına Gönder

04.06.2008 TURK005 Sayın yetkili
Teşekkür ederim

Akbank
02.06.2008

Sayın Eyüphan Öztürk'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş