AKBANK'ta Müşteriden Habersiz Kişisel Bilgi Değişimi
metincinar
[29 Mayıs 2008, 09:00]
Her ay Btm'den yatırdığım kredi kartı borcunu bu ay banka şubesine yatırdım. İşlem sonucunda aldığım makbuzda beni şok eden bir bilgi mevcuttu. Bankanın tarafıma verdiği dekontta daha önce orda bulunmadığım ve bilmediğim bir adres bilgisi yer alıyordu.
İşlem yapan personele sordum. O sizin adresiniz beyefendi dedi. Adresin bana ait olmadığını söylediğimde ise beni bireysel müşteri temsilcisine yönlendirdiler. Konuyu tekrar anlattım.
Bana saygısız tavır ve hareketler ile “Sizin değil ise müşteri temsilcisini arayın” diye bir cevap verdiler. Akbank
müşteri temsilcisini aradım, bu adresin bana ait olmadığını ilettim.Adresi değiştirebileceklerini söylediler ancak bu lüzumsuz adres girişinin kimin, ne zaman ve neden girildiği konusunda cevap veremediler.
Bilgilerim bana sorulmadan bilmediğim kişiler tarafından değiştirilmiş. Müşteri temsilcisi kayıtların incelenip kimin ne amaçla bu adresi değiştirdiğini incelemek için ilgili birime bildiri yaptı.
Fakat banka yine sorumsuzluk ve ciddiyetsizliğini gösterdi. Hâlâ konu hakkında bilgi vermedi. telefonla bu bilgileri doğru vererek yapılan işlemde bilgilerim değiştirilmiş. Ayrıca bankanın sorumsuzluğundan kaynaklanan hatalarda, şubede sıra beklemek, telefonda dakikalarca beklemek (25dk) hiç hoş değil.
Önüne gelen herkes her bilgiyi değiştirecekse ve bunun
hiçbir kaydı da tutulmuyorsa vay bizim halimize. Artık yarın başımıza ne gelir bilmiyorum.^^
Sayın Ahmet Metin Çınar'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.
02.06.2008
30.05.2008
metincinar
304772 nolu şikayetimde hiç bir gelişme olmamasına rağmen, şikayetim çözülmüş gibi gösterilmekte. Bu çözüldü ibaresinin bu şikayetten kaldırılmasını ve firmanın gönderdiği bu oto mesajı olumlu olarak algılamamanız konusunda gereğini yapmanızı rica ederim.
30.05.2008
29.05.2008