ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın E-Posta Olarak Yollayamadığı Kredi Kartı Ekstresi! ultrasam01  [24 Mayıs 2008, 09:00]
Bugün Axess kredi kartı ekstremi e-posta olarak alabilmek için Akbank'ı telefonla aradım. Müşteri temsilcisiyle görüştüm. Kredi kartı ekstremi e-posta olarak almak istediğimi söyledim. E-posta adresimi alıp, işlemimin tamamlandığımı ve ekstremin birkaç dakika içinde e-posta adresime geleceğini söylediler.

saatler geçmesine rağmen gelmedi. Yaklaşık 4 saat sonra tekrar aradım. Tekrar e-posta adresime ekstremin gönderildiğini söylediler. Şu an olayın üzerinden 8 saat geçmesine rağmen hala ekstre gelmedi. Her seferinde işlemin yapıldığını söylüyorlar ancak bir gelişme yok. Şunu merak ediyorum. Bir e-posta göndermek bu kadar mı zor?%

Arkadaşına Gönder

Akbank
26.05.2008

Sayın Asamet Kayahan'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş