ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'tan Hesap İşlem Ücretinin İadesini İstiyorum! gulostorun  [19 Mayıs 2008, 09:00]
Bugün yaşadığım olay belki beni daha büyük bir yanlışlıktan kurtardı. Yatırımlarımı Akbank ortaklığı ile yapmayı planlıyordum ama bu yanlıştan 21 YTL'lik bir kârla döndüm sanırım.

Daha önce var olan bir hesabıma ait internet şifresi almak için Küçükyalı şubesine gittim. İnternet şifresi almak istediğimi belirttim. Bana bir sözleşme uzatıldı ve sadece imzalamam gereken yerler gösterildi. Ben de şifre vermek için formalite işlem olduğunu düşünerek hiç itiraz etmeden imzaladım ve hesabıma para yatırdım.

İnternete girip işlem yapmak istediğimde hesabımdan hesap işlem adı altında 21 YTL'lik kesinti yapıldığını gördüm.

1- Hiç işlem yapılmamış bir hesaptan neden hesap işlem ücreti kesiliyor? Hizmet mi verdiniz ki hizmet ücreti kesiyorsunuz?

2- Zaten var olan bir hesabım vardı, bana neden tekrar sözleşme imzalatıldı? Hesap işlem ücreti kesebilmek için sözleşme işin formalitesi mi oluyor?

3- Neden sözleşme imzalatılırken personeliniz tarafından bilgi aktarımı yapılmıyor da sessiz sedasız sadece imzalanacak yerler emrivaki bir şekilde gösteriliyor? Sözleşmede hesap işlem ücreti kesileceğine dair bilgi yer alıyor evet ama müşteriye okuması konusunda neden bilgilendirtme yönlendirme yapılmıyor? Personel ile müşteri arasında iletişim olmadan bu işlem yapılıyorsa o personel yerine işlemi neden otomasyona bağlamıyorsunuz?

4- Kesinti yapılan hesap işlem ücretinin tarafıma iadesini önemle rica ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
20.05.2008

Sayın Güliz Torun'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş