ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK 1 YTL Belirlediği Limitimi Arttırsın EDADMN  [17 Mayıs 2008, 09:00]
Akbank'tan kredi kartı geldi. Limiti yine aynı rakam olan 1 YTL. Ben artık söylemeye utanıyorum. Neyse Axess limitim artsın diye, 1.500 YTL limitli, farklı bir bankaya ait kredi kartımı iptal ettirdim. Limit arttırım talebinde bulundum. Fakat hâlâ bankadan bir cevap gelmedi.

Lütfen otomatik mesajlar atarak, sorun çözülmüş gibi gösterilmesin. Kart limitim arttırılsın. Maaşımda gayet iyi, bankanın zaten müşterisiyim. Kredi ödemelerimi, zamanından önce ödüyorum.

Bütün bunların dikkate alınmasını ve kart limitimin arttırılmasını istiyorum. Kredi kartımın yanında gönderdikleri mektupta, diğer banka kartlarınızı iptal edin.Kart limitinizi arttıralım demişlerdi. İptal ettim ve hâlâ bekliyorum. Kart limitimi arttırın artık!&

Arkadaşına Gönder

Akbank
17.05.2008

Sayın Eda Kayacık'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş