AKBANK'taki Yatırım Hesabım Nereye Gidiyor
mustafasezgen
[16 Mayıs 2008, 09:00]
Akbank internet şubesinden, hisse senedi alım satımı yapmaktayım. Bazen yatırım hesabımın olmadığını "yatırım portföyünüzde görüntülenecek bilgi yok" diye bir uyarı alıyorum. Hisse senedi satmak-ya da almak istediğimde, “bu hizmet için, şubenize başvurunuz” diye bir yazı çıkıyor.
Fiyatı alım için uygun hale gelmiş, bir hisse senedini alamıyorum. Ya da elimdeki hisse senedini istediğim fiyattan satamıyorum. Bu konuda Akbank'a attığım e-maile cevap olarak, “yoğunluktan kaynaklanıyor” diyorlar.
Acaba merak ediyorum. Akbank bu kadar karı, neden bu sistemlerin iyi çalışması için harcamıyor? Yoksa yatırım portföyümü görmediğim o esnada, hisse senetlerimle oynama mı oluyor?
Sayın Mustafa Sezgen'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.
Saygılarımızla,
AKBANK T.A.Ş