ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Yaptığı Yatırım Hesabı Kesintisi! ayhan3945  [13 Mayıs 2008, 09:00]
Balıkesir Akbank şubesinde bulunan 70***7 numaralı yatırım hesabı sahibiyim. 2007 yılı ekim ayında vermiş olduğum dilekçe ile hesabımın kapatılmasını istemiştim. Ancak daha sonra 2008 yılı 28 Şubatta maaş hesabından yatırım hesabı ücreti adı altında 17,5 YTL kesinti yapılmıştır.

Şubeye kesinti nedenini sormaya gittiğimde hesabımda burada görünmeyen ancak merkez tarafından görülen lot altı hissem olduğu anlaşılmıştır. Daha önceki dilekçemde belirttiğim gibi lot altı hisselerimi bankanızda bulunan lot altı hesabına virman yapılmasını talep edip hesabımın kapatılmasını istediğim halde hesap kapatılmayarak benden hesap ücreti kesilmesini anlayamadım.

Bunun bankanıza yakışmayan bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Kesilen ücretin iade edilmesini talep ediyorum. Bu kesintiyi iade etmediğiniz taktirde bankanız ile olan ilişkilerimi gözden geçireceğimi bilmenizi isterim.%

Arkadaşına Gönder

Akbank
13.05.2008

Sayın Ayhan Atalay'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş