ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Uyarı Vermeden Yaptığı Kredi Kartı Hesap Kesim Tarihi Değişikliği! mehmetçevik  [13 Mayıs 2008, 09:00]
Akbank internet şubesini kullanarak 10.05.2008 tarihinde saat 15.30 sırasında kredi kartımın hesap kesim tarihini değiştirdim. Hesap kesim tarihi olarak her ayın 12'si olan hesap kesim tarihini her ayın 8'i olarak belirtmiştim ancak hiçbir uyarı vermeden Mayıs ayı için hesap kesim tarihi olarak ayın 10 belirlenmiş. Yani işlemi yaptığım gün kredi kartımın hesap kesimi yapılacak oluyor.

Zaten ben bu ay hesap kesimi yapılmaması için bu işlemi yapmıştım ancak hiç uyarı vermeden sistem kendine göre tarihi değiştirdi ve bu durumda mağdur oldum. Yılda 2 defa hesap kesim tarihi değiştirmek firmanın bana verdiği bir hak, bu hakkı da böyle sıkışık durumlarda kullanıyoruz ancak bu ayki bütün hesaplarım altüst oldu diyebilirim.

Hemen akabinde müşteri hizmetlerini arayıp işlemin iptalini talep ettim ancak yapılabilecek bir şey olmadığını izah etti ve hiçbir yetkilinin yapabileceği bir şey olmadığını söyledi. İşlem yapılırken bana uyarı vermesi gerekirdi. Bu problemin düzeltilmesini ve başka insanların bu şekilde mağdur olamamasını talep ediyorum.

Bu saatten sonra benim hesabımla ilgili bir düzeltilme olursa sevinirim. Umarım gerekli düzenlemeler yapılır. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Akbank
13.05.2008

Sayın Mehmet Çevik'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş