ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Haksız Kesintileri! fthtozoglu  [19 Nisan 2008, 09:00]
Geçen sene Akbank'ın ODTÜ kampusu içinde açtığı stantta kredi kartı almaya karar verdim. Konuştuğum kişi kartın herhangi bir ücretinin olmadığını söylemesiyle kartı almaya (Exi26 kart) ikna oldum ve başvurumu yaptım. Kredi kartımla birlikte başvurmadığım halde banka kartı da gönderdiler, neyse usul bu herhalde diyerek kullandım.

Fakat yılbaşında hesabımı kontrol ettiğimde -25 YTL bakiye görünüyordu. Bir yanlışlık olduğunu düşünerek şubeye girdim ve durumu söyledim. İlgilenen kişi hesap detaylarına baktığında hesap ben başvurmadığım halde açılmış ve de öğrenci değil normal hesap olarak açılmış. İade için dilekçe yazım. Mevcut bakiyemi de orada bir öğrenci hesabı açarak oraya aktardılar.

Ertesi gün iade cevabı geldi, ücreti iade ettiklerine dair fakat sadece 15 YTL iade etmişlerdi. Neyse diyerek tekrar göz yumdum. Kredi kartım için Mart ekstreme baktığımda 1 Nisan itibariyle üyelik ücreti altında 10 YTL görünüyordu.

Borcumun tamamını ödeyip yine bir sorayım diye şubeye girdim. İlgilenen kişi yıllık ücret olduğunu söyledi. Kendisine Exi26'dan yıllık ücret alınmıyordu bildiğim kadarıyla dediğimde normal kartlardan 30 Exi26'dan 10 YTL ücret alıyoruz şeklinde cevap verdi. Ücret iadesi için de sözleşmede yazdığını söyleyerek mümkün olmadığını dile getirdi. Mayıs ayını bekliyorum, borcumu ödedikten sonra kartımı kapattırmak için dilekçe vermek büyük bir zevk olacak benim için.

Arkadaşına Gönder

05.05.2008 fthtozoglu sikayette bulundugum tarihten beri banka hicbir sekilde irtibatta gecmedi benimle. bugun itibariye de kartimi kapatmis bulunuyorum

Akbank
19.04.2008

Sayın Fatih Tozoğlu'na ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş