ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Toplu Ödeme Yaptığım Kredi İçin Borç Çıkardı ibrahimefe  [18 Nisan 2008, 09:00]
Kullanmış olduğum bireysel kredi için toplu olarak ödeme yapmış olmama, hem 444 25 25'e hem de şubeye telefon açmama, hatta şubeye faks çekmeme rağmen isteğim işleme alınmamış ve bana tekrar vade farkı çıkarılmıştır.

Bu konuyla ilgili sayısız telefon görüşmesi yapmama rağmen benden bu parayı tekrar istemektedirler.
Düşük faizle aldığım kredi sanırım Akbank'ın kar marjlarında sorun çıkardı ki bunun acısını çıkarıyorlar.

zamanında ve tam olarak ödeme yaptım. Bunu da bildirdim. Paramı bunca zamandır hem işlettiler hem de benden tekrar faiz istiyorlar. Bu nasıl bankacılık, bu nasıl ticaret?

Sayılı bankalar arasında olduğunu iddia eden bu bankanın acizliği beni çok şaşırttı.^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
18.04.2008

Sayın İbrahim Kocapınar'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş