ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK İtirazımı Görmezden Geliyor AtaTurkTorunu  [12 Nisan 2008, 09:00]
Akbank'ın kredi kartı ücretine itiraz etmek için telefon şubesiyle iletişime geçtim. Faks çekmemi söylediler, faksı çektim. Birkaç gün sonra tekrar aradım.Böyle bir faks almadıklarını, şikayeti telefondan alabileceklerini söylediler. Ben de telefondan itirazımı yaptım.1 hafta içinde belli olur, dediler.

2 hafta geçti cevap çıkmadı. Sonra tekrar aradım. Böyle bir itirazı, sistemlerinde görmediklerini söylediler.Tekrar telefondan itirazımı verdim. Ertesi gün cep telefonuma mesaj geldi. "İtirazınız reddedilmiştir. " diye.

Akbank'ın müşteriyle ne kadar güzel! ilgilendiğini şikayet etmek istiyorum.
Ayrıca, kredi kartı ücretleriyle, haksız kazanç elde eden bu bankayı bir kez daha şikayet ediyorum.Adıma kesilen ve ekstreme yansıyan tüm kredi kartı ücretlerine itiraz ediyorum.Buradan da sonuç çıkmadığı takdirde, tüm kart ve hesaplarımı iptal ederek, mahkemeye başvuracağımı ve hakkımı arayacağımı belirtmek istiyorum. &

Arkadaşına Gönder

Akbank
12.04.2008

Sayın Ozan Özdinçer'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş