ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Exi26 Kart Başvurum Nedensiz Reddedildi! anatolia.mp  [11 Nisan 2008, 09:00]
Sanırım birçok arkadaş bu sorundan şikayetçi olmuş. Sorunları çözülmüş veya çözülmemiş, bir şekilde tepki göstermişler. Yaklaşık 2 hafta önce Akbank Beşiktaş şubesinden, Akbank banka hesabımla entegreli çalışılabileceğimi düşünerek, üniversite öğrencilerine yönelik olan Exi26 kredi kartına başvuru yaptım.

2 gün önce yani salı günü bankaya gittiğimde başvurumun reddedildiği bana söylendi. Nedenini sordum, belki bilgi eksikliği vardır müşteri hizmetlerini bir arayın dediler. En az 5 kere müşteri hizmetlerini aradım. Ben müşteri olarak neden reddedildiğimi öğrenmek istediğimi ilettim ama nafile.

Kart başvurularını değerlendiren departman farklı dediler. Biz de bilmiyoruz diye cevap verdiler. Evi aradım sizi aradılar da siz mi reddettiniz dedim. Babam kendisinin aranmadığını söyledi.

Ben üniversite öğrencisiyim ve Akbank'ta banka hesabım var. Babamda Axess var, artı onun da banka hesabı var. Benim şu anda kullandığım 500 YTL limitli başka bir bankanın kredi kartı var. Ve ödemeleri hiç aksatmadım. Zaten sorunun burada olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Akbank benim hesabıma aylık ne kadar para girip çıktığını görüyor ve 500 YTL limitli bir kartın ödemesini de zamanında yapabileceğimin farkındadır. Öyleyse neden başvurumu reddettiler, bunu öğrenmek istiyorum.

Akbank hakkında radikal kararlar alacağım gibi görünüyor. Yaklaşık 2 senedir bu bankayla çalışıyorum. Çok da memnundum. Bu şekilde bir sıkıntı olması beni çok rahatsız etti ve açıkçası sinirimi bozdu. Eğer bir gelişme olmazsa hesabımı iptal ettirmeyi düşünüyorum. Babama da kendi kartını ve hesabını iptal ettirmesi için ikna etmeye çalışacağım. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
12.04.2008

Sayın Mustafa Paltun'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş