ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AKBANK'ın Faydalanamadığım Market Kampanyası! DERT123  [05 Nisan 2008, 09:00]
Ben Axess kullanıcısı olarak market kampanyasından faydalanmak üzere kampanya şartlarında yazılı olan (75 YTL'lik 2. alışverişe 5 YTL; 4. alışverişe de 10 YTL olmak üzere maksimum 15 YTL chip para kazanılıyor. Alışverişler üye işyerlerinden yapılmalıdır) şartlara uygun olarak 2 tane 75'lik alışveriş yaptım ve 5 YTL kazandım.

Daha sonra aynı ay içinde 2 tane daha 75 YTL üzeri alışveriş yaptığım halde 10 YTL chip para kazanamadım. 30 Mart 2008 tarihli market harcamamı Akbank üye firması olan Y. Şaypa Gıda iki defa denediği halde Akbank pos cihazından onay alamadığı için bekleyen müşteriler sebebiyle diğer banka pos cihazından almıştı.

Esas nedenini öğrenmek üzere 31 Mart 2008'de telefonla Akbank'ı aradığımda telefondaki müşteri temsilcisi işlem yeni gerçekleştiğinden işlem hareketleri ve hangi firmalardan yapıldığını göremediğini ve 1–2 gün sonra aramamı söyledi. Ben de 2 Nisan 2008'de tekrar aradım. Müşteri temsilcisi çok kampanyaları olduğunu söyleyip kampanya detayını öğrenmek üzere biraz beklememi söyledi.

En az 6–7 dakika sonra kampanya detayını öğrendiğini söyledi ve kampanya şartlarını tekrarladı. Sonra ben yapmış olduğum market harcamalarının nereden yapıldığını görüp-görmediğini sordum. O da birini hemencecik görüp söyledi. Ben diğerini de görüp-görmediğini sorduğumda onun için de biraz beklememi söyledi ve en az 5–6 dakika da onun için bekletildim.

Sonuçta diğer firmamın Y. Şaypa Gıda olduğunu bildirip onun üye işyeri olup-olmadığını beyan ettiğimde ısrarla yapılan harcamanın diğer banka pos cihazından çekildiği için üye işyeri olmadığını beyan ettiler. Sahi üyelik şartı bu ise niye kampanya şartına "Akbank üye işyerinden olsa bile bizim pos cihazımızdan çekilmeyenler hariçtir" ibaresi eklemediniz?

Ve esas nokta şu; bizler bu şartları sizce konulan şartlara ek olarak Akbank pos hattını ve telefon hattını da açık tutmak zorunda mıyız? Bu durumu nasıl izah edeceksiniz? Lütfen beyan ettiğiniz şartlara uyun.%

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

07.04.2008

Sayın Ömer Faruk Yılmaz'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş