ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kredi Kartı Borcumu Almıyor! samyelimm  [04 Nisan 2008, 09:00]
Bugün Kayseri Akbank Sivas Caddesi şubesine kart borcumu ödemek için gittim. Ama bankacı benden parayı alamayacağını söyledi. Sebep ise paranın madeni para yani bozuk para olması.

Türkiye devletinin para birimini ben yapmıyorum ki. Sonuçta bozuk para da Türk parası değil mi? Üstelik ben alamam ama arkadaşlarıma sor bakalım onlar alır mı? O da yetmedi güvenlikçi müdahale etti, bana akıl verdi aklınca Merkez Bankasına götürüp tüm yapıp öyle getirecekmişim.

Oysa benim oraya gitmem iki saatimi alır. Hem neden bir banka parayı kabul etmiyor anlamıyorum. Ama bana dün mesaj geldi Akbank'tan borcunuzu yatırınız diye. Ben para yatırıyorum adam para beğenmiyor. Ben bu işten bir şey anlamadım. Anlayan varsa bana yardımcı olsun. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
04.04.2008

Sayın Betül Daşdemir'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş