ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Konut Sigortasında İndirim Yapmayacakmış smu  [02 Nisan 2008, 09:00]
Akbank'la uzun bir süredir, zorunlu olarak, çalışmaktayım. 3 yıldır düzenli olarak ödediğim konut kredim var. Her sene zorunlu olarak bana konut sigortası yapılıyor. Bana her sene maaş müşterisi olduğum için konut sigortasında %30 civarında bir indirim yapılıyor. Buraya kadar sorun yok.

Bu da Akbank'ın kendi internet sitesinde, maaş ödemeleri bölümünde, çalışanlara özel bölümünde "Konut sigortasında %30, sağlık sigortasında %10 indirim ve kredi kartına 8 taksit imkanı" yazan ifadeye göre yapılmakta. Fakat her nedense bu sene bu indirimi yapamayacaklarını ifade ediyorlar.

Sebep böyle bir indirimin olmaması. Kendilerine sorduğumda sitenin güncellenmediği gibi çok komik bir ifade kullanıyorlar. Demek ki Akbank gibi bir kurum sitesini aylardır güncellememiş. Ne kadar acı bir durum. Bu resmen kişileri yanıltmak.^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
02.04.2008

Sayın S.Müfit Uzman'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş