ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Şube Çalışanlarının Müşterilerine Tavırları Nahoş misskeynes  [02 Nisan 2008, 09:00]
Akbank'ta ne zaman işim olsa, çalışanların müşterilerini azarlar biçimde konuşmaları, dikkatimi çekiyor. Kendilerine zerre kadar toz kondurmuyorlar.

Bir sabah bankaya vergi dekontunu almaya gittim. Söz konusu şahıs "Şuan bakamam Bkm yapıyorum "dedi. Görevlinin işinin bitmesini beklerken, öteki veznedeki bayanın, yaşlı bir teyzeye hitap şekli çok fenaydı:"Ne bakıyorsun, sadece bana değil diğerlerine de (numeratör)baksana" dedi.

Reklamlardaki güler yüzlü hizmet nerede? Yoksa sadece, adı gibi bir reklam mı?Sebep ne olursa olsun, bana göre bir çalışanın müşterisine hitabı bu şekilde olmamalı.Bu durum sizi, haklıyken haksız duruma bile düşürebilir.

Senli benli konuşmalarından geçtim. Müşterilerinin işlerini yaparken, oflayıp puflamaları şaşırtıcı.Çalışanların çoğu genç yaşta olmasına rağmen, bezgin halleri çok anlamsız.&

Arkadaşına Gönder

Akbank
02.04.2008

Sayın Seçil Korkmaz'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş