ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kredi Kartı Ücretinin İadesini İstiyorum! dreamnatalie  [01 Nisan 2008, 09:00]
Öncelikle kart ücretlerinin ne den bu kadar yüksek olduğuna anlam veremiyorum. 35 + 17 de ek kartıma boş yere para verdim. O kadar puan kazanmıyorum, nasıl oluyor bu sistem anlamış değilim.

Diğer şikayetim ise, ek kartımın ve kendi kartımın ekstresi aynı kesilmekte. Ek kartımı bir yakınıma çıkarttım ve ben mesela aylık ücretimi ödüyorum, o ödemiyor diye bana da faiz işliyor. Ayrıca ne kadar ödemem var ne kadar puanım var belli olmuyor. Bir ekstrede iki hesap geliyor, yakınıma sürekli ödeme tarihi şudur, şu kadar ödeyeceksin demekten bıktım. Ek kartım diye aynı hesaptan yönetilmek çok saçma geliyor.

Ayrıca ilk çıkardığımda limitim 5.000 YTL idi, sonra 1.000 YTL'ye düşürdüm, 6 ay limit yükseltemezmişiz tamam ama 1,5 sene oldu ek kart da çıkarttım hala limit aynı, yükselemiyor. Harcamalarımız yetmiyor doğal olarak başka bankalardan kart talebinde bulundum. Axess politikasını ve sistemini yeterli bulmuyorum. %

Arkadaşına Gönder

09.06.2008

Sayın Beste Şener'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş
Müşteri Şikayet Yönetimi

08.06.2008 dreamnatalie Benden alınan kart ücretlerinin geri iadesini istiyorum.

01.04.2008 dreamnatalie ilginiz için teşekkürler çok cabuk yanıtladınız sorumu.
işlemler için verdiğiniz numarayı arayacağım.
iyi günler.

01.04.2008