ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'ın Kredi Kartı Üyelik Ücretini Ödemek İstemiyorum! maestro19  [01 Nisan 2008, 09:00]
Uzun yıllardır Akbank kredi kartı (Axess) kullanıcısıyım. Bu yıl 35 YTL kart ücreti yansıtacaklarını görünce ödememek için kartımın iptalini talep ettim. Müşteri temsilcisi bundan sonra ücret talep etmeyeceklerini söylediler. Ama ben şimdiye kadar bu konuda girişimde bulunmadığım için ve geçmiş yıllarda yaptığım ödemeler nedeniyle bu görüşmenin bana etik gelmediğini bildirdim.

Hakkını arayan ödemeyecek böyle bir girişimde bulunmayan ödeyecek. Bunun üzerine müşteri temsilcisi geçmiş kart ücreti ödemelerimin tarafıma iadesi için başvurumu almak istedi. Bunu kendileri teklif ettikleri halde günler sonra telefonuma bir mesaj geldi, alınan ücretler yasal olup geri ödeme söz konusu değildir diye.

Yasal ise bundan sonra almamayı niçin teklif ediyorlar ve geçmiş yıllara ait ödeme başvurumu kendileri teklif edip kendileri reddederek müşterileri ile dalga mı geçiyorlar? Böyle ciddi bildiğim bir kuruma bunu yakıştıramıyorum. %

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Akbank
01.04.2008

Sayın Zeynal Güleçyüz'e ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş