ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Müşteriyi Ciddiye Almıyor EDADMN  [29 Mart 2008, 09:00]
Akbank'tan kredi kartı başvurusu yapmıştım. Fakat limiti 1 YTL olan kredi kartı yollamışlardı. Bende kart ücreti limitinden fazla olduğu için, haklı olarak kartı iptal ettirmiştim. Çünkü defalarca aramama, faks çekip limiti arttırmalarını talep etmeme rağmen, kabul etmemişlerdi.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm. “Kart limitleriniz yüksek, diğer kartlarınızı iptal edin” dediler. Akbank'la yaptığım görüşmeden bir kaç gün sonra, iki farklı bankadan Gold Card gönderdiler. Madem benim yasal limitim yok, bu bankalar nasıl veriyorlar?Akbank'la çalışmayı çok istiyordum.Müşterilerini ciddiye almayan bir bankayla çalışamam.Kredi borcum biter bitmez hesabımı da kapattıracağım.&

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız

Akbank
29.03.2008

Sayın Eda Kayacık ' a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş