ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Kredi Kartı Üyelik Ücretinin İadesini İstiyorum! albuyruk60  [27 Mart 2008, 09:00]
Kredi kartı üyelik ücreti alma konusunun sizin gibi asil bir bankanın halen sorunları halledememiş olarak görünmesi çok çirkin bir durumdur. Ben yıllardır bankanızın kredi kartını kullanan bir müşterisiyim, ama az önce geçmiş ekstrelerimi incelerken üyelik aidatı 30 YTL olarak kesildiğini görünce gerçek ten çok üzüntü duydum.

Bakın bunun kanuni bir hak olmadığını siz de çok iyi biliyorsunuz. Bakın sayın Akbank, size görevinizi öğretecek değilim. Elimde bu konuyla ilgili mahkeme kararları ve içtihatları vardır. Bundan dolayıdır ki bu parayı hesabıma iade etmezseniz ve bu saçmalığı devam ettirirseniz şikayetlerim medya gündemine taşınacak olup ayrıca kredi kartımı acilen iptal ettireceğimi, ailemde ve bütün dostlarımda bulunan kartlarında iptal edilmesi için anti propaganda yapacağımı bildiririm.

Ayrıca ben her ay ekstremi e-mail olarak almakta iken ve bu hizmeti yaklaşık 2 yıldır yaparken hangi hakla bu parayı benden alırsınız? Ama şunu bilmenizi isterim ki her halde Axess'i iptal ettirerek maziye gömmenin zamanı geldi sanırım. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
27.03.2008

Sayın Ali Buyruk'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş