ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Yanlışlıkla Adıma Hesap Açmış kalkandere  [15 Mart 2008, 09:00]
Rize'de ikamet eden ve Akbank Rize şubesinde çatı hesabı olan birisiyim. 11.01.2008 tarihinde Akbank Gaziantep şubesinde adıma bir hesap açılmış ve 100. 000 YTL giriş çıkışı olmuş. Bunu görür görmez müşteri hizmetlerinden bu hesabı bloke ettirdim.

Gaziantep'ten beni arayan personel yanlışlıkla adıma bir hesap açıldığını beyan ederek özür diledi. Bu hesabı kapatmalarını istedim. Yanlışlıkla açtığı bu hesabı kapatamadılar. Müşteri hizmetlerini aradım. Personel hesabın blokeli olduğunu, bu yüzden kapatamadığını ve şubeme gitmem gerektiğini söyledi.

Şubeme yaptığım başvuruda da bu hesabı kapatamayacaklarını, müşteri hizmetlerini aramam gerektiğini söylediler. Müşteri hizmetlerini aradım. Banka personeliyle bizzat telefonda görüştürmeme rağmen Akbank'ta bir personelin yanlışlıkla açtığı bu hesabı kapatacak bir adam bulamadım.

Şimdi ekstereme yansıtılan 35.00 YTL'lik üyelik ücretini etik bulmadığım için Axess kredi kartımı iptal ettirmek istiyorum. Bu nedenle müşteri hizmetlerini aradım.

Bana söylenen şu : Gaziantep şubesinde Akbank personelinin yanlışlıkla adıma açtığı hesap blokeli olduğu için Axess kredi kartınızı iptal edemiyoruz, şubenize başvurun.

Bu ne saygısızlık. O hesabın benimle ne ilgisi var? Kredi kartımla ne ilgisi var? Hem o hesabı ben açmadım, Akbank personeli yanlışlıkla açmış.^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
15.03.2008

Sayın Mustafa Kaya'ya ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş