ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK'a Dünya Kadar Faiz Ödedim, Aidat da İstiyor ŞENOLÇIRAK  [12 Mart 2008, 09:00]
Axess kartıma tahakkuk ettirilen 35.00-YTL. Üyelik ücretini görünce, Akbank ailesi ile tanıştığım güne kahroluyorum.

2004 yılının, sanıyorum, 12. Ayında 15.000 YTL taşıt kredisi, 18 ay önce yine 15.000 YTL. Tüketici kredisi kullanmak sureti ile bankanıza yaklaşık 16.000 YTL. Para kazandırdım.

Halen her ay 500.00 YTL. Civarındaki harcamalarım mevcut. Artı üç yıldır aracımın kaskosunu ve sigortasını da Akbank'a yaptırıyorum.

Bir yıl önce de kullanım ücreti tahakkuk ettirdiğiniz aynı kartıma itiraz ettim ama iade etmediniz. Bu yıl gene 35.00 YTL. tahakkuk ettirmişsiniz.

Benden bu kadar para kazandığınız halde, hâlâ bu cüz-i paralara tenezzül etmeniz sizleri benim gözümde küçültüyor. ^^

Arkadaşına Gönder

Akbank
12.03.2008

Sayın Şenol Çırak'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş