270568 |

| AKBANK İstemediğim Halde Arabamı Kaskolamış
eearikan
[08 Mart 2008, 09:00]
Ağustos 2005'de, Akbank'ın Adapazarı Atatürk Bulvarı şubesinden, 24 aylık ticari araç kredisi kullandım. Bu süre zarfında arabam Akbank tarafından kasko yapıldı. Araba kredi ödemelerimi ve kasko ödemelerimi düzenli olarak zamanında yaptım.
Kredi ödemelerimin bitmesiyle Akbank'a arabama kasko yaptırmayacağımı bildirdim. Başka bir sigorta şirketine yaptırdım. Buraya kadar her şey normaldi.
05.03.2008'de Akbank'tan bana bir mesaj geldi. Mesaj bilgilerimde bir değişiklik olduğunu bildirmekteydiler. Bunun üzerine şubeme telefon açtım. Portföyüme bakan portföy yöneticisi herhangi bir problemin olmadığını, ama ticari hesabımın eksi bakiyede olduğunu, bu yüzden de hesabımın gözaltında olduğunu söyledi.
Buna şaşırdım. Neden olduğunu sorunca kasko ödemesinin çekildiğini belirtti. Kaskoyu başka bir şirkete yaptırdığımı söyleyip, diğer kasko sözleşmeleriyle şubeye gittim.
Şubede dilekçe yazdım. Şubedeki uzmanın yardımıyla belgeleri ve dilekçemi merkeze faksladık. Bugüne kadar herhangi bir gelişme yaşanmadı. Hiçbir bildirim olmadan ticari arabama 2. Kasko yapılmış.
Kaskonun sözleşmesi bana yollanmamış. Bu haberimin olmadığı kasko ödemeleri kredili banka hesabımdan çekilmiş ve bunlara faiz işletilmiş.
Böyle bir keyfi uygulama dünyanın neresinde var? Madem böyle bir şey oldu, neden bir şekilde bana ulaşılmadı?^^ |