ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Telefon Şubesinde Bekletilme Sorunu! Asarhaddon  [22 Şubat 2008, 09:00]
Akbank telefon şubesi beni çileden çıkardı. Sisteme kayıtlı telefonum olduğu halde dakikalarca müşteri hizmetleri görevlileri ile konuşabilmeyi bekledim. Defalarca arama yaptım ve her defasında dakikalarca bekletildiğim için telefonu kapattım.

En son bugün sabırla bekleyip bir görevli ile görüşebildim. Akbank gibi Türkiye'nin en önde gelen bankalarından birinim bu konudaki vurdumduymazlığı beni şaşırttı açıkçası.

Bu iş biraz daha görevli takviyesi ile çözülebilir. Yok Akbank'ın yeni görevliler alacak gücü yoksa onu bilemem ki sorun bu değilse müşteri memnuniyeti pek önemsenmiyor gibi geliyor bana. Ayrıca başka bir başlıkla belirtmem gerek biliyorum ama binlerce YTL harcayıp otuz YTL chip para kazanıp 35 YTL senelik işlem ücreti vermek zoruma gitmiyor değil. Bu yüzden kartımı kullanıma kapatmayı da düşünmüyor değilim. %

Arkadaşına Gönder

Akbank
22.02.2008

Sayın Cihangir Tatar'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş