ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Akbank

AKBANK Müşteri Hizmetlerine Bir Türlü Ulaşamadım! mkmakine  [22 Şubat 2008, 09:00]
21 Şubat 2008'de Esenyurt Akbank BTM'den 80 YTL yatırmak istedim. Makine paramı aldı. Parayı saydı ama işleminizi gerçekleştiremiyorum dedi. Banka personeline paramı yuttuğunu, bu paraya ihtiyacım olduğunu söylediğimde bana ''bugün cihazı saydık, yarın açılır artık, yarın söylediğiniz rakam cihazdan çıkarsa hesabınıza geçer'' dediler.

İşlemi yaptıktan(yapamadıktan) 24 saat sonra başka bir ATM'den baktığımda paranın geçmediğini gördüm. Aracıma bindikten sonra sinirle cep telefonumla 444 25 25'i (müşteri hizmetleri) aradım. 10-15 dakika geçti ama müşteri temsilcisine ulaşamadım. Çünkü cep telefonum sistem dışına çıktı.

Daha sonra kenarı çektim ve tekrar aradım. 10-15-20 derken iş inada bindi. 41 dakika bekledim ve onlar kazandı. Ben müşteri temsilcisiyle görüşemedim. Çünkü 80 YTL için yaklaşık 15 YTL cep telefonu faturama eklendi.

Aklımda kalan tek soru acaba kaç dakika beklemem gerekiyordu. Velhasıl hala sorunum halledilemedi ve ben kimseyle görüşemedim. Anladığım kadarıyla sınırlı personelle hizmet veriyorlar. Banka ve diğer kuruluşların müşteriye verdikleri önem = bekleme süresi midir? (formül bu sanırım) Sanırım birçok firma 800'lü hatlardan vazgeçme nedeni bu faturanın kendilerine yüklü gelmesi bunu 444'lü numaralarla tüketiciye fatura etmeleri. Ülkemi seviyorum.%

Arkadaşına Gönder

09.03.2008 mkmakine peki müşteri hizmetlerinizdeki personel yetersizliğini benim telefon faturamı kabartıyor.bu konuda bir çalışmanız yok mu.kontrol edin bakalım kaç dakika telefonla sisteminize bağlı kalmışım.inşallah türkiyede de amerikadaki gibi firmalara telefon faturalarını yüklerler.

Akbank
22.02.2008

Sayın Kaan Çoban'a ait bildirim, değerlendirmek üzere ilgili birime iletilmiş konu hakkında müşterimize bilgi verilmiştir.
Bilgilerinizi rica ederiz.

Sayın Müşterilerimiz; Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi 212 329 35 35 numaralı faksımıza, www.akbank.com internet sitemize ya da 444 25 25 nolu telefon şubemize iletebilirsiniz.

Saygılarımızla,

AKBANK T.A.Ş