ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Tarafından Teslim Edilemeyen Gönderi! regen28  [06 Ekim 2008, 09:00]
22.9.2008 tarihinde Webdenal.com'dan gönderilen siparişim bn 914697 numaralı fatura ile 26.9.2008'de bulunduğum yere gecikmeli olarak geldiği halde 300 metre uzaklıktaki evime bir türlü teslim edilemedi. Aynı gün saat 11'den itibaren 3 kere aramama rağmen ulaşmadı.

Bayram hediyesi olarak sipariş verdiğimi ve o gün il dışına çıkacağımı belirttim. Daha sonraki telefonlarıma cevap bile verilmedi. Görüşmem esnasında da ukalaca konuşmalara maruz kaldım.

Aras Kargo genel merkezi arayıp şikayetimi belirttim. Geri döneceklerini söylediler fakat arayan soran olmadı. Alışveriş yaptığım sitelere de Aras Kargo ile çalışmaya devam etmeleri halinde ben çevremdekiler sipariş vermeme kararı aldık. %

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
06.10.2008

Merhaba,

Sayın Ruhşen Hanımla görüşme yapılmış olup konuya istinaden gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. BN 914697 fatura numarası ile sevki gerçekleşen kargonun Kırklareli adresine yönlendirilmesi sağlanmış olup, bu tür hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Ruhşen Hanıma konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş