ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Adresi Yanlış Almış nurah  [12 Eylül 2008, 09:00]
08. 09.2008 tarihinde İzmit-Yeniköy Aras Kargo şubesinden, Çanakkale merkezde oturan baldızıma paket gönderdim. (pakete alıcının açık adresini yazdırdım)

Baldızım gönderdikten iki gün sonra Aras Kargo Çanakkale merkez şubesini aradığında oradaki görevli kaba bir şekilde adresin eksik yazıldığını söylemiş.

Hatanın bizde değil de İzmit-Yeniköy şubesindeki Aras Kargo çalışanında olduğu bizce kesindir( daire numarasına kadar adresi yazdırdık)ki hata bizde dahi olsa bir müşteriyle böyle kaba-suçlayıcı konuşması hizmet veren hiçbir firmaya yakışmamaktadır.

Zaten mecburiyetten dolayı( evimize yakın başka kargo firması bulunmamaktadır. ) kullandığımız Aras Kargo firmasını bundan sonra hiç kullanmayı düşünmüyorum.^^
(zaten fiyatları aşırı pahalı!).

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
12.09.2008

Merhaba,

Harun Bey'in iletmiş olduğu şikayete istinaden birimlerimizle görüşüldüğünü, bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerin alınarak şubelerimizin / şube personelimizin ciddi anlamda uyarıldığını ve yaşattığımız sıkıntı sebebiyle son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Harun Bey'e sizin nezdinizde özürlerimizi bildirir, konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş