ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Çok Sorumsuz Firma deveci23  [12 Eylül 2008, 09:00]
Bana Elazığ'dan Aras kargo ile akülü araba gönderildi gelen kargoyu teslim alacağım esnada hasarlı olduğunu gördüm kuryeye söyledim fakat kargo ücretini ödeyip yinede teslim aldım ama eve bile götürmeden tekrar kargoyu arayıp gelip almalarını söyledim.

Ben İzmir'de adada kaldığım için gemi kalkacağından dolayı arabayı askeriyenin nizamiyesine bıraktım. Oradan gelip aldılar daha sonra kız kardeşim şikayet etmiş kuryenin yanında açılmadığı için yapacağımız bir şey yok demişler.

Böyle lakaytlık görmedim ben kargo ücretini geri istemiyorum sadece ürünüm kullanılır hale getirilsin bana öyle verilsin dedim ama dinleyen kim kargo şirketi hep kendi haklı taraflarını araştırıyor tüketiciyi düşünen yok.

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
12.09.2008

Merhaba,

Yapılan araştırmada AR 375347 nolu fatura ile Çaydaçıar şubemizden Urla şubemize sevk edilen kargonun,18.08.2008 tarihinde Sn. Yunus Deveci'ye teslimatının gerçekleştiği tespit edilmiştir.

İlgili kargonun teslimatının sorunsuz ve eksiksiz olarak yapılmasından dolayı tazminatına yönelik herhangi bir işlem başlatılamayacağını üzülerek bildir, ilginiz ve işbirliğinizden dolayı teşekkür eder, işlerinizde kolaylıklar dileriz.

Saygılarımızla

ARAS CARGO A.Ş.