ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO Kargomu Ulaştırmayacakmış nalancamurtası  [08 Eylül 2008, 09:00]
04.09.2008 tarihinde, Malatya BeydağI Şubesine, Ankara Örnek Mah. Telsizler adresine, adrese teslim edilmek üzere zarf teslim ettim. 05.09.2008 tarihinde zarfımın alıcıya teslim edileceği bildirildi.

Kargonun teslimi yapılmadığını öğrenince önce Malatya Beydağı şubesini aradım. Onlar kargoyu yolladıklarını, Aras Kargo Ankara Siteler şubesiyle görüşmemi söylediler. Bunun üzerine Ankara Siteler şubesini aradım.

Kargomu eve teslim edemeyeceklerini, Ankara Örnek Mahallesi'ne kargolarının çalınmasından dolayı giremediklerini, şubeden alınması gerektiğini bildirdiler. Teslim edecek kişinin hasta olduğunu ve bana böyle bir konunun belirtilmediğini, bu yüzden Aras Kargo'yla eve teslim şekilde paketimi yolladığımı belirttim.

Ayrıca bu semtin öyle kargonun çalınacağı, zarar verileceği bir yer olmadığını, Çinçin semtiyle karıştırdıklarını belirttim, yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler.

Teslimi acil olan bir belge yollamıştım kargoyla. Ankara şubesi, Ankara Bölge Müdürlüğü, Malatya Beydağı şubesi ile bu arada sürekli telefonla kargomun teslim edilmesi için görüşme yaptım. Yaptığım görüşmelerin yerine Ankara'ya gitseydim daha az masraf yapmış olurdum.

Hem beni ve yolladığım kişiyi mağdur ettiler hem strese soktular. Paramla rezil oldum. Hizmet yerine özür dileriz diye bir cevap aldım. Ben özür değil, hizmet istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
08.09.2008

Merhaba,

Nalan Hanım'ın iletmiş olduğu şikayete istinaden birimlerimizle görüşüldüğünü, DB 996034 fatura numarası ile gönderimi gerçekleşen kargonun 08.09.08 tarihinde teslimatı sağlanacak olup, bu tür hataların tekrarlanmaması adına gerekli önlemlerin alınarak şube personelimizin ciddi anlamda uyarıldığını ve yaşattığımız sıkıntı sebebiyle son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Nalan Hanım'a sizin nezdinizde özürlerimizi bildirir, konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş