ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

ARAS KARGO'da Teslimat Sorunu ve Ciddiyetsizlik rahcak  [02 Eylül 2008, 09:00]
Hepsiburada.com sitesinden verdiğim siparişim 26. 08.2008 de İstanbul'dan kargoya verildi. 27. 08.2008 de ise varacağı il olan Düzce'ye ulaştığını internet sipariş takibinden gördüm.

Cuma günü kargo teslim edilmeyince Aras Kargo müşteri hizmetlerini arayıp konuyu ilettim. telefondaki bayan numaramı alıp konuyu araştıracaklarını ve bana bilgi vereceklerini söyledi. Fakat daha sonra kimse aramadı.

Cumartesi'ye (30. 08.2008) kadar beklememe rağmen kargo teslim edilmeyince Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü'nü aradım. telefonda görüştüğüm hanıma 26. 08'de İstanbul'dan gönderilen kargonun hala teslim edilmediğini ve 3 gündür Düzce depoda neden beklediğini sordum.

Kendisi konuyu araştıracağını söyleyip telefonumu aldı. Birkaç dakika sonra arayıp bir sorun olduğunu, o gün içinde teslimatın yapılacağını söyledi. Bunun üzerine Cumartesi günü evden çıkmadan akşama kadar kargonun gelmesini bekledim. Fakat akşama kadar beklememe rağmen kimse gelmeyince bu sefer kargonun beklediği Konsopa şubesini aradım.

Bana benim bulunduğum semte sadece Pazartesi ve Perşembeleri dağıtım olduğunu, başka günler teslimat yapmadıklarını söylediler. Bu arada kargonun teslim edileceği yer bir köy yada küçük bir yer değil. Düzce merkezin en çok nüfus barındıran yerleşim yeri.

Kargonun Çarşamba günü Düzce'de olduğunu internetten gördüğümü, neden Perşembe getirmediklerini sorduğumda bana çeşitli mazeretler sıraladılar.

Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğüyle konuştuğumu, kargonun gün içinde teslim edileceğini söylediklerini hatırlatınca yapacak bir şeyleri olmadığını, Pazartesi getireceklerini söylediler.

Başka bir kargoyu Perşembe günü (28. 08.2008) akşam 18:30 da Bursa'dan bir başka kargo şubesine teslim ettim. Düzce'ye aynı teslim adresine, Cuma günü 24 saat dolmadan teslim edildi. Fakat daha önce yola çıkan Aras Kargo teslimatım hala yapılamadı!^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
02.09.2008

Merhaba,

Sayın Rahman Bey ile görüşme yapılmış olup konuya istinaden gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur. AT 240912 fatura numarası ile gönderi gerçekleşen kargonun teslimatının sağlanmış olup, bu tür hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Rahman Bey'e konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş