ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aras Kargo

352023

ARAS KARGO İle Şirketimize Gelen Kargolarda İrsaliyelerimiz Gelmiyor erenleroto  [01 Eylül 2008, 09:00]
Yedek parça işiyle uğraşıyoruz. Bize her gün 3 kargo şirketi ile mutlaka kargo gelir. Tek sorun yaşadığımız firma ise Aras Kargo. Çünkü Aras Kargo bize parçalarla birlikte yollanan firmaların kendisine teslim ettiği irsaliye yada faturayı bize koli ile birlikte getirmiyor.

Bize sadece kendi taşıma faturasını getiriyor. Biz de bize gelen parçalarını faturalarından kontrol edemiyoruz. 1 gün (o da gelirse) fatura veya irsaliyenin bize getirilmesini bekliyoruz. Kolileri açmadan dükkanın ortasında bırakıyoruz.

Bu olay 3-4 aydan bu yana böyle. Şubeyi arayıp söylediğimizde Aras Kargo'nun çalışma prensibinin böyle olduğunu söyleyip, ilgilenmeyip geçiştiriyorlar yada suçu gönderen şubeye atıyorlar.^^

Arkadaşına Gönder

Aras Kargo
01.09.2008

Merhaba,

Sayın Raşit Bey ile görüşme yapılmış olup konuya istinaden gerekli bilgi paylaşımında bulunulmuştur.Bu tür hataların yaşanmaması adına gerekli aksiyonların alındığını bildirir,yaşattığımız sıkıntı adına son derece üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sayın Raşit Bey' e konuyu bizlerle paylaşmış olmasınada ayrıca teşekkürlerimizi iletiriz.

Saygılarımızla

Aras Cargo A.Ş